Μουρίνιο για Πογκμπά και αποδοκιμασίες

By
Updated: October 30, 2017

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει κουραστεί να δέχεται ερωτήσεις σχετικά με την ημερομηνία επιστροφής του Πολ Πογκμπά στις υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, οι Άγγλοι δημοσιογράφοι δε μοιάζουν πρόθυμοι να σταματήσουν να αναφέρονται στο θέμα σε κάθε ευκαιρία.
Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου μετά το Σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στην Τότεναμ οι εκπρόσωποι του Τύπου ρώτησαν ξανά τον Πορτογάλο προπονητή σχετικά με την πρόοδο της αποθεραπείας του ποδοσφαιριστή του για να πάρουν μια απάντηση που μάλλον αποσκοπούσε στο να βάλει ένα τέλος στην όλη συζήτηση.

Δεν έχω ιδέα (πότε θα επιστρέψει)”, είπε αρχικά ο “Special One” και συνέχισε: “Ειλικρινά. Δεν ελέγχω εγώ την αποθεραπεία του. Δεν προπονείται μαζί μου. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και όταν συμβαίνει αυτό δεν είμαι σε θέση να προβλέψω πότε θα είναι έτοιμος ένας παίκτης. Χωρίς εκείνον έχουμε κερδίσει όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει εκτός από ένα ή δυο. Δεν τα έχουμε πάει άσχημα”.

Στη συνέχεια ο Μουρίνιο δέχτηκε ερώτηση αναφορικά με τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά την αντικατάσταση του Ράσφορντ από τον Μαρσιάλ στο 70ό λεπτό της αναμέτρησης: “Οι φίλαθλοι πληρώνουν εισιτήριο και μπορούν να αποδοκιμάσουν όποιον θέλουν. Μπορούν να γιουχάρουν έναν παίκτη που δεν αξίζει να γιουχαριστεί, ή ακόμα και κάποιον που δουλεύει σαν ζώο και απλώς το παιχνίδι δεν του πηγαίνει καλά. Πληρώνουν εισιτήριο και μπορούν να αποδοκιμάσουν και τον προπονητή”.
Nα σημειωθεί οτι η απόφαση του Πορτογάλου αποδείχτηκε απολύτως σωστή, καθώς, ο Μαρσιάλ έμελλε να πετύχει το γκολ που έκρινε το παιχνίδι έντεκα λεπτά μετά την είσοδο του στο γήπεδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *