Νίνα, ο θυληκός Μπερμπάτοφ

By
Updated: December 6, 2015

Όσοι απο ‘σας παρακολουθείτε το Vampire Diaries είναι σίγουρο οτι την έχετε προσέξει, για να μην πω οτι αποτελεί τον κύριο λόγο για τον οποίο γίνατε φαν της σειράς. Προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα σίριαλ τρόμου, όμως αυτό δε σημαίνει οτι η Νίνα Ντομπρέβ δεν αξίζει τον τίτλο του κοριτσιού αυτής της εβδομάδας.

Για το υποκριτικό ταλέντο της 26χρονης ηθοποιού δεν έχω καμία πρόθεση να πω οτιδήποτε, όχι γιατί δε θέλω, αλλά κυρίως επειδή πρόκειται για μια από εκείνες τις γυναίκες που όταν τις κοιτάζω αδυνατώ να συγκεντρωθώ στα λόγια τους, οπότε δεν είμαι σε θέση να εκφέρω άποψη.

Ωστόσο, όσον αφορά τα υπόλοιπα… χαρίσματα με τα οποία την προίκισε ο Κύριος, εκεί δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να δηλώσω θαυμαστής της. Αν και μεγάλωσε στον Καναδά, η καταγωγή της πανέμορφης Νίνα είναι από τη γειτονική Βουλγαρία, όπου γεννήθηκε. Οι πληροφορίες που τη θέλουν να θεωρείται ως το σημαντικότερο εθνικό περιουσιακό στοιχείο της γειτονικής χώρας μετά τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ελέγχονται ως αναληθείς…

 

 

5 πράγματα που δεν ξέρετε για τη Νίνα:

1. Το πραγματικό της επίθετο είναι καθαρά Βουλγάρικο (Ντόμπρεβα).

2. Στο παρελθόν είχε δεσμό με το συμπρωταγωνιστή της στο “Vampire Diaries”, Ίαν Σόμχάλντερ, με τον οποίο χώρισαν πρόσφατα. Κρίμα…

3. Σαν σωστό κορίτσι για σπίτι, της αρέσει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της βλέποντας ταινίες και αράζοντας με φίλους.

4. Το Σεπτέμβριο του 2009 συνελήφθη για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια φωτογράφισης πάνω σε μια γέφυρα στη Γεωργία. Εντάξει, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα…

5. Πριν γίνει ηθοποιός είχε ασχοληθεί με το μπαλέτο, τη ρυθμική γυμναστική, ενώ έχει εργαστεί και σαν μοντέλο.

 

 

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας:

Μοιάζει αρκετά με την Emmanouelle Chriqui, την οποία γνωρίσαμε στην κωμμωδία “Ζόχαν: Μαθήματα υψηλής κομμωτικής”, με τον Άνταμ Σάντλερ. Όχι οτι έχει καμία σημασία, αλλά βλέποντας τις δίπλα-δίπλα μοιάζουν σαν αδερφές.

 

Αριστερά η Νίνα και δεξιά η… μεγάλη της αδερφή.

 

Μας αρέσει γιατί…

Έχει κομψά χαρακτηριστικά, πανέμορφα μάτια και λαμπερό χαμόγελο. Με άλλα λόγια, η βαλκανική ομορφιά στα καλύτερα της. Κατά τα άλλα λατρεύουμε τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν άφθονα σορτσάκια και μίνι φούστες που τονίζουν τα υπέροχα πόδια της. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση.

 

 

 

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε “LIKE” στη σελίδα του Mpenalti στο Facebook, ή ακόμα καλύτερα να εγγραφτείτε στο newsletter μου για να λαμβάνετε κάθε νέο κείμενο με email!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *