Οι πιο αστείες ονομασίες ομάδων. Ψηφίστε!

By
Updated: September 21, 2017

Πρόσφατα ζήτησα τις προτάσεις σας σχετικά με τις πιο αστείες παραλλαγές ποδοσφαιρικών συλλόγων που έχετε ακούσει. Το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από εκπληκτικό. Η λίστα ατελείωτη, το ίδιο και το γέλιο που προκαλεί.

Όπως είναι αυτονόητο δεν θα μπορούσα να μη συλλέξω τα ονόματα που μου στείλατε και να τα μοιραστώ μαζί σας. Για την ακρίβεια, δε γινόταν να μη δημιουργήσω μια ψηφοφορία όπου μπορείτε να ψηφίσετε εκείνα που σας αρέσουν περισσότερο, ώστε να καταλήξουμε στα… χειρότερα όλων. Στην ψηφοφορία που ακολουθεί μπορείτε να ψηφίσετε όσες ονομασίες σας κάνει κέφι, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Εξάλλου, σκοπός είναι να τις δείτε όλες, να γελάσετε με την ψυχή σας και, γιατί όχι, να εμπνευστείτε νέες, τις οποίες μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα (μπορείτε να γράψετε στην επιλογή “άλλο”) ώστε να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία!

EroDate

Πριν περάσουμε όμως στις προτάσεις σας θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποια πολύ χρήσιμα συμπεράσματα που έβγαλα διαβάζοντας προτάσεις σας:

Συμπέρασμα πρώτο: Η ευκολία με την οποία γλεντάτε το όνομα της Μπόκα Τζούνιορς είναι παροιμιώδης.

Συμπέρασμα δεύτερο: Οι ισπανικές ομάδες έρχονται πρώτες στις προτιμήσεις σας, πιθανότατα επειδή τα ονόματα τους βολεύουν περισσότερο για να τους αλλάξετε τα φώτα.

Συμπέρασμα τρίτο: Κάποιοι από εσάς είστε τόσο μερακλήδες που φροντίσατε να μου στείλετε και το σήμα της ομάδας σας. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να το δημοσιεύσω.

Συμπέρασμα τέταρτο και σημαντικότερο όλων: Πολλοί από εσάς έχουν εμμονή με το φαϊ, τα ξύδια και τις τσόντες (θα το διαπιστώσετε κι εσείς διαβάζοντας τα ονόματα που ακολουθούν). Χαίρομαι ιδιαιτέρως γι’ αυτό, διότι δεν αισθάνομαι πλέον κοιλιόδουλος, αλκοολικός και ανώμαλος.

Τέλος, τιμητική αναφορά αξίζουν δυο ονομασίες που δυστυχώς δε μπορούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, καθώς, δεν πρόκειται για παραλλαγές ονομάτων ποδοσφαιρικών κλαμπ, αλλά θα ήταν πολύ κρίμα να μη δημοσιευτούν: Οι “γιοί της Ευαγγελίας” και οι Milfwakee Bucks.

Ακολουθεί η ψηφοφορία που θα αναδείξει τις κορυφαίες “χειρότερες” ονομασίες όλων των εποχών. Ψηφίστε υπεύθυνα, γελάστε άφοβα. Το “Πιτσάμπιονς Λιγκ” ξεκινά.

 

EroDate

3 Comments

 1. George Tulio

  September 22, 2017 at 7:45 am

  Σπληνάντερλεχτ

 2. Γιάννης Μιχαλάκος

  September 24, 2017 at 1:44 am

  Μποχα Τζούνιορς, παρτον βίλα, Μποταφιόγκο, Βέρντερ βρες με, σουβλατσιο, γαλαταβαράι, Ατλέτικο πεινάο, Άζαξ ,

 3. A. Magnol

  October 20, 2017 at 5:35 pm

  Σαουθάφτον
  Κίντερ
  Ροζέ μπέργκερ (Rosenberg)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *