ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

Το mpenalti.com είναι ο διαδικτυακός χώρος που δημιούργησα για να μοιράζομαι τις απόψεις μου με τους ανθρώπους που επιθυμούν να τις ακούν και να τις διαβάζουν.

Κατά βάση πρόκειται για ένα blog που ασχολείται με το ποδόσφαιρο (μια και αυτή είναι η μεγάλη μου αρρώστια), αλλά δε λείπουν τα κείμενα που αφορούν άλλα θέματα, όπως το μπάσκετ, ο χαβαλές και οι ωραίες γυναίκες.

Η ονομασία της ιστοσελίδας αποτελεί έναν άτυπο φόρο τιμής στη λατρεμένη κατηγορία του παλαιάς κοπής ποδοσφαιρόφιλου που θεωρεί απαραίτητο συνοδευτικό της παρακολούθησης ποδοσφαιρικού αγώνα τον πασατέμπο, χρησιμοποιεί τους όρους “μπέναλτι” και “σέντρα φορ, ενώ δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να αποκαλέσει “παλτό” αλλά και “παιχταρά” τον ίδιο ποδοσφαιριστή της ομάδας του στην ίδια φάση.

Μια που μιλάμε για ποδόσφαιρο, θεωρώ καλό να ξεκαθαρίσω οτι σιχαίνομαι τη Σούπερλίγκα και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή, καθώς ανήκω στους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου και αρνούμαι να δεχτώ οτι μια μερίδα βρώμικων παραγόντων και μερικοί “δημοσιογράφοι” μπορούν να καταστρέψουν αυτό που λατρεύω.

Ουδεμία σχέση έχω -και δε σκοπεύω να αποκτήσω- με τις λαμογιές του επαγγελματικού αθλητισμού, τους κερδοσκόπους παράγοντες, τους οπαδικούς δημοσιογράφους, τα κυκλώματα κλπ. Αντιθέτως, ζω για τη μέρα που όλα αυτά τα καρκινώματα του Ελληνικού αθλητισμού θα πάψουν να υπάρχουν και όλοι εμείς που αγαπάμε τη μπαλίτσα, το μπασκετάκι και όλων των ειδών τα σπορ, θα γιορτάσουμε την εξαφάνιση τους επιστρέφοντας στα γήπεδα. Εξάλλου, προτιμώ να φανατίζομαι με τα σπορ, όχι με τις ομάδες… 

Κάπου εδώ θα ήθελα να αναφέρω οτι δεν είμαι δημοσιογράφος, ούτε έχω καμία σχέση με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το όνομα μου πιθανότατα θα δημοσιευτεί όταν πάψω να ντρέπομαι και αισθανθώ αρκετά άνετα ώστε να υπογράψω τα κείμενα μου. Ωστόσο, μπορώ να εγγυηθώ οτι δεν έχω καμία πρόθεση να κρυφτώ πίσω από την ανωνυμία για να κάνω οποιασδήποτε μορφής προπαγάνδα ή να σπιλώσω ονόματα.

Το αθεράπευτο πάθος μου για τον αθλητισμό, τον κινηματογράφο και την καλοπέραση ήταν η πηγή έμπνευσης του Mpenalti. Αυτό το blog είναι ο χώρος στον οποίο αρχειοθετούνται οι σκέψεις και οι απόψεις μου. Μπορεί να σας αρέσουν ή να σας εξοργίσουν, να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε με αυτές. Ίσως κάποιοι θελήσετε να μοιραστείτε τις δικές σας απόψεις μαζί μου. Θα χαρώ να τις ακούσω και να τις συζητήσω.

Όπως και να ‘χει, για ένα πράγμα να είστε σίγουροι: Εδώ εκφράζονται προσωπικές απόψεις, καλοπροαίρετα και αμερόληπτα. Εύχομαι να απολαύσετε τα κείμενα και τα βίντεο μου.

 

Να είστε καλά,

Μάρτιν