Το απόλυτο ματς: 11 vs 22!

By
Updated: June 22, 2016

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν να μαζεύατε τους φίλους σας και να ερχόσασταν αντιμέτωποι με μια επαγγελματική ομάδα; Πόσο ανταγωνιστικά θα μπορούσε να σταθεί η παρέα σας απέναντι σε μια ενδεκάδα πραγματικών ποδοσφαιριστών;

Ε, λοιπόν, ακριβώς την ίδια απορία είχε μια παρέα Νορβηγών ποδοσφαιρόφιλων, οι οποίοι, τόλμησαν -και κυρίως, βρήκαν τον τρόπο- να οργανώσουν ένα φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας της χώρας τους: Τη γνωστή σε όλους μας Βαλερέγκα.

Φυσικά, προκειμένου η αναμέτρηση να είναι όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένη, χρειάστηκαν μερικές…τροποποιήσεις στους κανονισμούς. Για παράδειγμα, η ομάδα των ερασιτεχνών δεν παρατάχθηκε με 11 παίκτες, όπως συνηθίζεται, αλλά με 22.

 Αυτό φυσικά, της έδωσε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αρκετές πρωτοποριακές τακτικές, όπως για παράδειγμα να αγωνιστεί με δυο τερματοφύλακες, να αμύνεται με διπλό τείχος στις εκτελέσεις φάουλ του αντιπάλου, και κυρίως, να εφαρμόσει το καινοτόμο σύστημα 8-8-4!

Αν ήταν όλα αυτά αρκετά για να της δώσουν τη νίκη απέναντι στους 11 επαγγελματίες αντιπάλους της; Την απάντηση θα σας τη δώσει το απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί:

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *